Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Служба зайнятості проводить інформаційну кампанію для покращення ситуації на ринку праці

Органи влади інформують
20.03.2023

В рамках інформаційної кампанії, яка спрямована на популяризацію нових компенсаційних програм для роботодавців, а також раніше запроваджених активних програм зайнятості, у Чернівецькій області заплановано проведення круглих столів «Послуги служби зайнятості в умовах воєнного стану. Програми сприяння зайнятості та фінансової підтримки роботодавців».

Директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко презентуватиме активні програми зайнятості  спрямовані на покращення ситуації на ринку праці, зокрема, виплату компенсацій роботодавцям за працевлаштування окремих категорій безробітних та розвиток бізнесу.

 

22 березня 2023 року об 11.00 відбудеться у Вижницькій районній військовій адміністрації за адресою: Вижницький район, м.Вижниця, вул. Українська 88 А.

23 березня 2023 року об 11.00 відбудеться у Дністровській філії Чернівецького обласного центру зайнятості за адресою: Дністровський район, смт.Кельменці, вул.Головачука 6

29 березня 2023 року об 11.00 відбудеться у Чернівецькому обласному центрі зайнятості за адресою: Чернівецький район, м.Чернівці, вул.Університетська 31.

До участі у заходах запрошуємо представників місцевих органів влади, територіальних громад та роботодавців.

Учасники круглого столу мають можливість приєднатися до зустрічі онлайн https://meet.google.com/aop-oaxv-hyn.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше